Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hopeanuoli-manga nyt kaupoissa! Hae omasi!


Tervetuloa!

Olet juuri päätynyt 16-vuotiaan tytön tekemille Hopeanuoli ja Weed -sivustolle. Mitä pidät? Kerro mielipiteesi. Sana on vapaa Vieraskirjassa. Muista kuitenkin että sivuilla on remontti kesken. Ja luultavasti tulee olemaan seuraavat puolisen vuotta.

Ehkäpä eksyit tänne muuten vain, eikä sinulla ole hajuakaan mikä on Hopeanuoli, tai mikä on Weed. Se selviää ihan pian, kunhan maltat vähän selailla.

Jos taas olet "alan harrastaja", voit kenties löytää jotain uutta tietoa. Tai sitten hyvin todennäköisesti et, mutta aina kannattaa yrittää.

 Sivujeni kävijämäärä.

 

Päivityksiä!!

25.5.2010 Noniin. Tänään tuli sitten uusi yläbannu, nuo välihärpäkkeet, sulautan kuvagalleriat, ja muokkaan webmiss osiota jos ehdin. Ja näyttäisi siltä että tuolla ei ole ollenkaan hopeanuolen tarinaa, joten sen näpyttelen sinne. Että näin tänään.

21.5.2010 Tota joooo.... Olen ollut tosi ahkera... Mutta tänään parantelen vähän joitakin osioita ja ehkäpä teen uuden bannun. Jotain kesäsempää olis hakusessa. Ajattelin myös aloittaa jonkun kivan kisan (jos täällä nyt edes käy joku) ja alkaa "markkinoimaan" sivujani, lähinnä kirjoittelemalla muiden viekkuihin ja muuta. Mutta, jos nyt aloittaisin näiden kunnostuksen oikeasti.

2.3.2009 Joo, tässä sen taas näkee, olen vähän laiskistunut :D Mutta, laitan sivun lisää sarjakuvaa x) (ihan kuin teitä kiinnostaisi(ihan kuin te lukisitte päivitykset :DD)) Ja sitten, parannellaan webmiss-osiota, jaa... Laulujen sanat tulee samaan kaikki (ei älyä mitä järkeä on ollut laittaa kaksi erillistä osiota) Ja luultavasti jossain vaiheessa sitten sulautan kuvagalleriatkin samaksi.. Joskus xP Noei, koitan saada sen tehtyä. Juu, ja plussana vaihdoin uuden bannerin. Taustakuvakin olisi vaihtunut, jos se olisi onnistunut. Sanoisinko tätä "talviseksi" ulkoasuksi...

3.10.2008 Hmm. laitan toisen taustan ja bannerin. vastailua viekkuun ja kuviin. jah. tota. Ehkä lisää japania jos jaksan laittaa :D Ja sitten jos netti kestää niin webmaster-osio takasin. jooh. että näin.

29.5.2008 Uusi bannu ja taustaväri, tervetulosivulle uus kuva. Kadonneet osiot tulloo takasin heti ku kerkiän laittaa :) 

 24.1.2008 uusi banneri ja taustan otin pois. Jos jaksan skannailla, uusi piirrustuksia, katotaan nyt.

1.11.2007 Noh... Kaksi fan-arttia ja sivu sarjakuvaa, miun pirtämii kuvvii... Ja sitä miun sarjakuvvaa taas sivu.  Kuvia hirveistä Hopsukamoistani. Tai ei se video oo hirvee vaan ne mun penaalit ja pehmo. Ja sit mun housut on ihan hirveet -.- Älkää oksentako.

24.10.2007 Tuota miun sarjakuvaa. Kolme sivua jo :) Weedin kohdallekki tulee sukupuu, jahka tää kone alakkaa miua taas.

19.10.2007 No, uus yläbannu, noi välijutut tonne... Weed-kuvia... Olikohan muuta? niin joo, kopioitaviin kaksi julistetta, mun tekemiä niin aika rumia xP Ja taas pätkä lisää Puttea ^^'

16.10.2007 Laitoin noi kuvat tonne, sanat on kahessa eri osiossa. Kohta tulee Weed-kuviakin :)

10.10.2007 Tota noinniinniin... Uus blogimerkintä... Öh... ja muutin hiukan yhtä kohtaa etusivulta. Kohta saadaan kopitoitaviin kuvapohjia!! :) Ja muutin et päivitykset tulloo alhaalta ylöspäin.

1.10.2007 Lisäsin kaksi palkinto voitettua/saatua osastolle, vastasin viekkuun... Niin ja laitoin yhden RUMAN Riki-piirrustuksen tuonne järkeviin kuviin. Tein paintilla niin se on aika kökkö... Muoskin vähän Webmaster-kohtaa.

2.10.2007 Linkitysbannuni lisätty linkit/ä kohtaan ja siellä myös neljä linkkibannua muiden sivuille. Muoksin etusivun tekstiä ja... Enpä oikeastaan muuta.

19.12.2007 Joulu-ulkoasu on hieman myöhässä, mutta pääasia että se saatiin ennen joulua :D Hyvää joulua kaikille!

25.11.2007 Uusi yläbannu. Ja uusi tausta, jos se nyt toimii... Nimiselityksiä, uusi linkki ja niin ees päin. Linkki videot-kohtaan.

27.11.2007 Kyllästyin jo vanhaan ulkoasuun :D Eli tässäpä uusi Ü Banneri ja tausta ovat samaa tylsää sinisen sävyä, koittakaahan kestää. Kohta tulloo uusi, joulu-ulkoasu, yrittäkää kestää tätä tämän viikon xD Ja nyt se video on siellä videona eikä vain linkkina :D

29.9.2007 Uusi yläbannu, Rikin kuva etusivulle ja poistin alabannun, laitan uuden kun saan tehtyä. Ja lisäksi otin ton kuvan pois tosta sivusta.

28.9.2007 Viekkuun vastasin, öh... Katoin kommentit galleriasta... Niin ja lisäsin Puttea!!! 

27.9.2007 Laulun sanat-osioon nyt myös Hopeanuolen lopputunnarin sanat suomeksi kokonaan ja englanniksi.

19.1.2008 D'Arvit! Päivityksissä iso tauko, kotiin päästyäni päivittelen, teen uuden ulkoasun yms.


©2019 Weed&Hopsu - suntuubi.com